Je studententijd

Tijdens je studententijd gaat een hele nieuwe wereld voor je open. Misschien verlaat je het ouderlijke nest, trek je naar een vreemde stad of ga je buitenlandse oorden opzoeken. Wat het ook wordt, je zal steeds meer op eigen benen staan. Het belooft een spannende, onvergetelijke tijd te worden: de studies van je keuze aanvatten, zelf je tijdsgebruik bepalen, nieuwe mensen ontmoeten, het hoofd bieden aan stressmomenten tijdens blok- en examenperiodes of stages ... Je staat voor de uitdaging om al je nieuwe verantwoordelijkheden in goede banen te leiden.

Om alvast je dagelijks financieel beheer te vergemakkelijken, ontwikkelde Belfius Bank een aantal producten, diensten en voordelen speciaal voor studenten.

In dit dossier kan je - uiteraard - alles ontdekken over onze financiële oplossingen voor studenten. Maar er is meer: je vindt hier ook een hoop praktische informatie over de zoektocht naar een kot, het tekenen van een huurcontract en de huurwaarborg, je rechten en plichten als huurder ... Ook studeren in het buitenland komt aan bod!

Wat je keuzes voor de toekomst ook zullen zijn, Belfius Bank staat je tijdens deze onvergetelijke periode in je leven met raad en daad bij.