Bancaire voordelen

Wil je je geld goed beheren? Met het basispakket van Belfius Bank speciaal voor jongeren zoals jij doe je dat waar en wanneer je maar wilt. Het bestaat uit:

Gratis zichtrekening, gepersonaliseerde bankkaart én spaarrekening.

Bij de Belfius Comfort-rekening, gratis tot 25 jaar, hoort een Bancontact-kaart met Maestro®functie. Daarmee kan je makkelijk betalen en geld afhalen. Je kunt de kaart ook personaliseren!


® Maestro is a registered trademark, and the circles design is a trademark of Mastercard International Incorporated.

Personaliseer je bankkaart

Met de dienst Fotokaart kan je je bankkaart personaliseren met een afbeelding naar keuze: je favoriete foto of een foto uit onze galerij.

Doe gratis de test!
Experimenteer zonder enige verplichting met onze module en krijg meteen een preview van je nieuwe Fotokaart. Slechts enkele muiskliks volstaan ...
Test vrij onze module

Hoe gaat dat in zijn werk?
Als je een Fotokaart aanvraagt, vervangt deze je huidige bankkaart.
Vraag nu je Fotokaart aan!

Wat je op je bankkaart wilt, mag niet in strijd zijn met de wet, de openbare orde of de goede zeden, en geen auteursrecht of ander intellectueel eigendomsrecht schenden.
Meer info

Hoeveel kost een Fotokaart?
Gratis voor Belfius Comfort-, Belfius Comfort Red-, Belfius Comfort Gold- en Belfius Comfort Platinum-rekeningen Voor Classic-, Belfius Pulse White- en Belfius Pulse-rekeningen:

  • 1ste aanvraag tot 29 jaar inbegrepen: gratis
  • Vanaf de 2de aanvraag tot 29 jaar inbegrepen: 5 euro per aanvraag
  • Elke aanvraag vanaf 30 jaar: 10 euro per aanvraag
  • NB: als er 2 houders zijn op de rekening, moeten beiden minder dan 30 jaar zijn om van het voordeel te kunnen genieten.

Heb je een andere dan de Belfius Comfort-rekening?
Check of je Fotokaart daarvoor ook gratis is.

Een gratis spaarrekening

...met een basisrente en een premie als je geld één jaar ononderbroken op je rekening blijft staan. Met de BudgetAssistent, Belfius Direct Net, Belfius Direct Alert en Belfius Direct Mobile kan je je budget optimaal beheren.

Een kredietkaart met verzekeringen, gratis voor min 25-jarigen 18

Verzeker uw online aankopen tegen diefstal, schade en niet levering met de MasterCard Red Prepaid. Deze kaart is eenvoudig aan te vragen, veilig én gratis voor min 25-jarigen!

Profiteer van de beste banking app

Even eenvoudig als Belfius Direct Net, maar dan via je smartphone.

Voordelen voor jongeren op autoverzekering